Man-fre 08:00 - 18:00

Sommerfest – slik planlegger du sommerfesten

Vi har startet nedtellingen til sommeren. Har du? Det er på tide å samle venner og familie til fest! Sults unike selskapslokaler gir deg muligheten til å skape minnerike sommerfester.

Hos Sult finner du et bredt utvalg av praktfulle lokaler som passer perfekt for sommerfest. Om du ønsker en intim hagefest, stor fest på takterrasse eller klassisk langbordmiddag, har vi det rette stedet. Våre selskapslokaler har alt av fasiliteter og profesjonell service for å sikre en vellykket fest.

Når du har booket lokale er halve jobben gjort. Her er våre beste tips for å planlegge den perfekte sommerfesten:

  • Velg tema – gi festen et sommerlig preg med farger, dekor og aktiviteter. Hav, tropisk eller blomster er fine tema.
  • Lag personlige invitasjoner – send fysiske eller digitale invitasjoner med informasjon om tid, sted og eventuelt kleskode.
  • Planlegg aktiviteter – ta i bruk lokalets muligheter, for eksempel uteservering eller takterrasse. Petanque, krokket eller stolleken passer fint.
  • Sørg for en imponerende meny – grillet kjøtt eller sjømat, salater, brød og dessert er klassisk sommermat. Eller hva med en buffet? Du kan enkelt bestille catering hos oss.
  • Sørg for god stemning – lag en passende spilleliste. Blomster, lys og dekor skaper de rette omgivelsene.

Festen vil bli minnerik uansett når gode venner samles i flotte lokaler! Du finner ditt perfekte selskapslokale på Sult.no. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å planlegge drømmefesten i Oslo.

Send oss en forespørsel om lokale til sommerfest