Man-fre 08:00 - 18:00

Beste catering i Oslo

Er du på utkikk etter en cateringleverandør som kan sørge for den perfekte matopplevelsen i Oslo-området? Da bør du kontakte Sult Hjem, som siden 2000 har levert den beste catering i Oslo til alle typer arrangementer.

Enkel oppskrift

Her er filosofien enkel – for det beste resultatet må kokken følge maten helt fram til gjestenes tallerken. Ved å benytte Sult Hjems catering får du ikke bare mat levert på døren, men også den personlige servisen som gjør arrangementet eksklusivt.

Buffélevering

Trengs det en enkel buffélevering? Sult Hjem tilbyr ferdiglagde buffeer som er klare til servering. Er det snakk om en stor middag? Da kan våre erfarne kokker lage et fantastisk måltid på ditt lokale.

Profesjonelle kokker

Maten tilberedes av faste profesjonelle kokker og oppnår alltid høyeste kvalitet. Full service tilbys også med alt av dekking, servering og rydding.

La ekspertene fra Sult Hjem sørge for matgleden og ta all planlegging av praktiske detaljer! Ta en prat med dem for et uforpliktende tilbud på enheten for ditt arrangement. Med Sult Hjem får gjestene en minneverdig matopplevelse i verdensklasse!

Send forespørsel om catering