Man-fre 08:00 - 18:00

Blomsterdekor fra hjertet

Når det gjelder kreative uttrykk som blomsterdekorasjon er det ingen tvil om at florist Tessi Werner legger hele hjertet sitt i arbeidet. Med sin store lidenskap for blomster og planter har hun jobbet kreativt med farger, tekstur og komposisjon i mange år.

Freelance

Nå driver Tessi freelance og kan tilby blomsterdekor til enhver anledning. Med sin bakgrunn som kreativ ansvarlig i blomsterbutikken Botanik har hun store ferdigheter innen blomsterdesign.

Frukt som dekorasjon

I tillegg til friske blomster bruker Tessi ofte frukt som dekorasjonselement. Epler, fiken, granatepler og gresskar føyer seg elegant inn i moderne blomsterkomposisjoner. Denne trenden med frukt og blomster var populær på 1800-tallet, og er nå tilbake med full kraft.

Unikt blomsterverk

Det viktigste for Tessi er at kunden får nettopp den dekorasjonen de ønsker seg til sin fest eller sitt arrangement. Hun tilpasser seg ulike stiler og ønsker. Om det er en tradisjonell eller en mer moderne stil kunden søker, får de et unikt blomsterverk designet av en lidenskapelig blomsterkunstner.

Sult anbefaler

Vi i Sult er glade for å ha Tessi som samarbeidspartner. Hennes kreative blomsterkunst kan gi våre kunder en ekstra vakker ramme rundt deres festligheter. Kontakt Tessi for å høre om hennes tjenester og priser – enten på e-post, mobil eller Instagram.

Ditt arrangement fortjener blomster som er laget av en kunstner med hjertet i riktig plass.

Send forespørsel om lokale med blomster