Man-fre 08:00 - 18:00

Drømmer du om bryllup ved sjøen?

Her er våre beste tips!

Drømmer du om å gifte deg med utsikt over det blå hav? Det er ikke uten grunn at sjøen gir så romantiske assosiasjoner. Havet representerer evighet og skjønnhet, og gir en følelse av frihet.

Å arrangere bryllup helt nede ved vannkanten gir muligheter for spektakulære foto-muligheter og intimitet samtidig. I Norge er vi privilegerte med en lang kystlinje, og heldigvis finnes det mange flotte bryllupslokaler som ligger idyllisk til ved sjøen.

Her får du våre beste tips til bryllupslokaler ved sjøen i Oslo-området:

Roklubben selskapslokale – historisk perle på Bygdøy

På Bygdøy i Oslo ligger den sjarmerende Roklubben, som er et av de eldste selskapslokalene i hovedstaden. Her kan du nyte panoramautsikten over Oslofjorden gjennom de store vinduene i festsalen.

Roklubben har en spennende historie som strekker seg helt tilbake til 1880-tallet. Interiøret puster historie med originale veggmalerier, stavparkett og krystallkroner. Samtidig er det modernisert med tanke på komfort og tekniske løsninger.

Med plass til inntil 150 gjester vil Roklubben passe perfekt for deg som ønsker et intimt bryllup ved sjøkanten. Det maritime preget og beliggenheten gjør stedet ekstra stemningsfullt.

Sjøholmen Café selskapslokale – idyll ved Oslofjorden

På Blommenholm i Bærum ligger koselige Sjøholmen Café, som er et yndet bryllupslokale. Her kan du nyte flott utsikt over Bunnefjorden, som er en del av Oslofjorden.

Sjøholmen har en stor terrasse som gir gode muligheter for uteservering om sommeren. Inne i selve lokalet er det plass til opptil 200 gjester. Interiøret er lyst og moderne med store vinduer.

Med nærheten til sjøen er dette et ideelt sted for bryllupsfotografering. Sjøholmen er et veldig populært sted, så det er lurt å booke i god tid!

Hvalstrand Bad selskapslokale – bryllup i badeparadiset

Lengter du etter bryllup med strandstemning? Da kan Hvalstrand Bad i Asker være stedet for deg. Dette er et av Norges flotteste jugendbygg fra 1930-tallet, som opprinnelig ble bygget som et luksuriøst badeanlegg.

I dag fungerer Hvalstrand Bad som restaurant og selskapslokale. Med sin spektakulære beliggenhet ved Oslofjorden og egen sandstrand, gir dette muligheter som få andre lokaler kan matche.

Hvalstrand Bad har kapasitet for opp til 400 gjester, så her er det plass til et storslagent bryllup. Med et slikt spektakulært utgangspunkt blir bryllupet garantert en minnerik dag for brudepar og gjester.

Drømmer du om å gifte deg ved sjøen? Kontakt oss i Sult så hjelper vi deg å finne det perfekte bryllupslokalet!

Send oss en forespørsel om selskapslokale