Man-fre 08:00 - 18:00

Catering Oslo: Perfekte menyer for nyttårsfeiringen

Når klokkene ringer inn det nye året, er det ingenting som komplementerer festlighetene bedre enn et utsøkt måltid. I Oslo er Sult kjent for sin ekspertise i å levere førsteklasses cateringtjenester, perfekt tilpasset enhver nyttårsfeiring. Med et bredt utvalg av buffet-alternativer, sikrer Sult at din nyttårsfest blir en kulinarisk suksess.

Tapas for en sprelsk feiring

Nyttår er en tid for å dele og feire, og hva er bedre enn en mangfoldig tapasmeny? Sults tapasbuffet tilbyr et bredt utvalg av retter, fra kyllingbryst med squashspagetti til spansk tortilla, og serranoskinke til finocchiona salami. Dette er den ideelle måten å tilfredsstille enhver ganes preferanser og skape en sosial og interaktiv atmosfære.

Den STORE buffeten: Et festmåltid

For en mer tradisjonell tilnærming til nyttårsfeiringen, tilbyr Sult en stor buffet som inneholder et variert utvalg av kjøttretter, salater, og sider. Klassikere som pepperstek med chimichurri, langtidsstekt pulled pork med BBQ, og kylling teriyaki står på menyen, sammen med et rikt utvalg av friske salater og tilbehør. Denne rikholdige buffeten sikrer at det er noe for enhver smak.

Sjømatsbuffet for sjømatelskere

For de som foretrekker delikatesser fra havet, tilbyr Sult en utsøkt sjømatsbuffet. Med alt fra ferskvannskreps og reker til krabbeklør og laks sashimi, er denne buffeten en hyllest til havets fristelser og passer perfekt for en elegant nyttårsfeiring.

Liten buffet for intime samlinger

Sult forstår også behovet for mindre samlinger, og tilbyr derfor en liten buffet som er ideell for intime feiringer. Med retter som langtidstekt pulled pork og sitron- og dillbakt laks, sammen med friske salater og sider, er denne buffeten perfekt for en koselig og personlig feiring.

Tradisjonell norsk folkebuffet

For en smak av norske tradisjoner, tilbyr Sult en folkebuffet som inkluderer pastasalat med skalldyr, røkt laks med eggerøre, og hjemmelagde karbonader. Denne buffeten er ideell for de som ønsker en tradisjonell norsk vri på sin nyttårsfeiring.

Norsk spekebuffet for en autentisk feiring

Den norske spekebuffeten er en annen fantastisk mulighet for de som ønsker en mer autentisk norsk nyttårsopplevelse. Med et utvalg av elgpølse, fenalår, og spekeskinke, kombinert med klassisk tilbehør, er denne buffeten en hyllest til Norges kulinariske arv.

Når du planlegger din nyttårsfeiring, husk at maten er hjertet av festen. Med Sults mangfoldige cateringtilbud, kan du sikre at din feiring blir en smaksopplevelse som gjester vil huske. Enten det er en intim samling eller en stor fest, har Sult det perfekte menyvalget for din nyttårsfeiring i Oslo.

Kontakt Sult i dag for å gjøre din nyttårsfeiring uforglemmelig med førsteklasses catering i Oslo!

Send oss en forespørsel om catering