fbpx

HVALSTRAND SELSKAPSLOKALE

Hvalstrand ligger plassert i sjøkanten ved Holmenfjorden i Asker – kun 20 minutter fra Oslo Sentrum. Badet åpnet i 1934 og Hvalstrand restaurant er nyrenovert så det fremstår som det gjorde på 30-tallet.  
Lokasjonen har en kapasitet på opptil 100 gjester til sittende middag (innendørs), samt opptil 200-400 gjester på uteserveringen i telt. 
 
På Hvalstrand kan det arrangeres alt fra store bryllup og konferanser til mindre selskap og jubileer.

HVALSTRAND RESTAURANT

HVOR MANGE ER DERE

KAPASITET

Langbord

100

Runde bord

66

Stående

500

Kinooppsett

50

Klasserom

40

U-Bord

50

HVA SKAL DU

ARRANGERE?

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

Selskap
SKAL DU ARRANGERE
Selskap

Hvalstrand selskapslokale kan sette sammen ulike pakkeløsninger for jubileer. Vi kan tilby det dere måtte ønske av temapakker.

Bryllup
SKAL DU ARRANGERE
Bryllup

Vi kan hjelpe dere med alt fra a-å. Mat og vin kan smakes på forhånd dersom dette er ønskelig. Vi har også ulike pakkeløsninger som gjør det enkelt å beregne kostnader og budsjett.

Middag
SKAL DU ARRANGERE
Middag

Hvalstrand Selskapslokaler er velegnet til en finere middag både for private og firmaer. God mat og god stemning gjør en kveld hos oss til en sjelden opplevelse.

Kurs & konferanse
SKAL DU ARRANGERE
Kurs & konferanse

Vi har ulike standard konferansepakker eller vi skreddersyr en pakke som passer akkurat for deres behøv. Vi har sjøen som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere ulike aktiviteter.

Sommerfest
SKAL DU ARRANGERE
Sommerfest

Hos oss kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske sjøutsikten og skape en helt unik ramme for sommerfesten helt nede i vannkanten. Her er det også mulighet til å sette opp telt på utsiden som har plass til opptil 400 personer. 

Jubileer
SKAL DU ARRANGERE
Jubileer

Hos oss kan dere arrangere jubileer fra de formelle 7-retters middagene til de mer uformelle buffeter. Vi vet at det er stor variasjon blandt våre kunder og vi i møter alle kunders behov. Det meste er mulig på Hvalstrand. 

Ønsker du å booke arrangement på Hvalstrand? 

LES MER OM VÅR

HISTORIE

Hvalstrand bad ligger på vestsiden av ytre delen av Leangbukta i Asker kommune og ble tegnet av arkitekten Andre Peters i funksjonalisme. Badet sto ferdig første gang i 1934 og besto av stupetårn, uværskur, rutsjebane og kiosker.

Hvalstrand bad og Ingierstrand bad i Bunnefjorden er de to viktigste, offentlig tilgjengelige badene på hver sin side av Oslo fra mellomkrigstiden og i de første tiårene av etterkrigstiden, og er fortsatt åpne for publikum.I 1996 ble bygningene fredet etter å ha blitt total-renovert.