Man-fre 08:00 - 18:00

Hvordan håndtere stress med bryllupsplanlegging

Det er mye som skal på plass når man skal gifte seg. Valg av dato, sted, mat, invitasjoner, underholdning og mye mer. Det kan fort bli overveldende og stressende. Her kommer noen tips for å beholde roen gjennom bryllupsplanleggingen:

Lag en detaljert tidsplan

Sett av tid til hver oppgave og aktivitet som må gjøres. Del store prosjekter inn i mindre delmål med tydelige frister. Skriv alt ned i en oversiktlig kalender eller to-do liste så du enkelt kan følge med på framdriften.

Deleger oppgaver

Bryllupet er ikke bare ditt ansvar. Be om hjelp fra familie og venner. For eksempel kan moren din ta seg av blomsterdekorasjonen eller bestevenninnen din ordne med invitasjonene. Gi andre ansvar for oppgaver de er flinke til slik at du slipper alt.

Ta ett steg av gangen

Når det er mye som skal gjøres kan det virke uoverkommelig. Konsentrer deg om én oppgave av gangen. Når den er ferdig kan du krysse den av listen og gå videre til neste punkt med fornyet motivasjon.

Prioriter riktig

Ikke bruk for mye tid på detaljer som ikke er så viktig. Fokuser heller på de store linjene først, som dato, sted, mat og underholdning. Detaljer som blomsterdekorasjon kan vente til senere.

Tillat deg selv avbrekk

Stresset blir fort større når du kun jobber med bryllupsplanlegging. Ta en pause når hodet koker. Møt venner, gjør noe komplett annet eller ta en solferie. Dette bidrar til at du kommer tilbake med fornyet energi.

Behold perspektivet

Husk at poenget med bryllupet er feiringen med de du er glad i, ikke perfeksjon. Ikke la deg stresse av at alt må være akkurat som du hade tenkt. Bryllupet blir fint uansett.

Jevnlige pauser, delegering av oppgaver og konsentrasjon om det viktigste vil hjelpe deg med å beholde roen og glede deg til bryllupsfeiringen istedenfor å gå rundt og stresse med planleggingen. Lykke til!

Send oss forespørsel om lokale