Man-fre 08:00 - 18:00

Sommer, sol og sommerfest!

Skap den perfekte sommerfest i våre lokaler

Når sommersolen skinner og varmen brer seg over Oslo, er det den perfekte tiden for å arrangere en uforglemmelig sommerfest. Hos Sult har vi de ideelle selskapslokalene for å gjøre din sommerfest til en suksessfull og minneverdig begivenhet. Vi har alt du behøver til sommerfest i Oslo. Men vi anbefaler at du er tidlig ute for å bestille våre lokaler.

Våre selskapslokaler i Oslo tilbyr unike og sjarmerende rammer for enhver type sommerfest. Enten det er en uformell sammenkomst, et sofistikert selskap, eller en stor sommerbryllupsfest, har vi lokalet som passer dine behov. Med varierte størrelser og stiler kan vi imøtekomme alt fra små intime grupper til større fester.

Velg fargerikt og sommerlig

Blomster er alltid en vinner for å få fart på den gode følelsen. Plukk markblomster eller kjøp av sommerens fargerike blomster hos blomsterhandleren. Lag små buketter som pynt på bordene. Glade farger som gult, rosa og turkis passer perfekt til sommerfesten. Bruk fargerike duker, servietter, ballonger eller girlandere for å skape den rette feststemningen.

Sult selskapslokaler byr på flotte lokaler hvor du enkelt kan pynte opp til din sommerfest. Den Engelske Hagen på Villa Grande er som skapt for sommerselskap med praktfull vegetasjon og romslige plener. Her kan du virkelig gå all-inn på blomstertemaet!

Strenglamper

Strenglamper kan gi god stemning utover kvelden når mørket siger på. Solen kan skinne lenge, men når kvelden kommer, skaper små lys og lanterner en magisk stemning. Heng opp lyslenker eller plasser lanterner rundt i lokalet.

Tips: Velg lykter og strenglamper med LED-pærer som varer lenge uten å bli for varme.

Mat og drikke til sommerfesten

Ingen sommerfest er komplett uten deilig mat og forfriskende drikke. Vårt cateringteam sørger for at dine gjester blir servert smakfulle retter som komplementerer sommersesongen. Fra friske salater til et rikt utvalg av buffeter, har vi et bredt utvalg som passer enhver smak.

Musikk for dansefoten

Få opp dansehumøret med god musikk! Enten du setter på spilleliste fra Spotify, leier DJ eller har live musikk, er musikken avgjørende for stemningen. På selskapslokaler som S4 Rooftop, Sporten og Roklubben har du gode forutsetninger for å lage en super fest.

Personlig touch

Husk at de små detaljene ofte gjør den store forskjellen. Legg til personlige touch som spesialdesignede invitasjoner, et eget hashtag for festen, eller en fotovegg hvor gjestene kan forevige minnene.

Med disse enkle tipsene lager du en minnerik sommerfest for gjestene dine! Start gjerne planleggingen i god tid slik at du rekker å sikre deg et av Sult selskapslokaler til din fest.

Planlegger du en sommerfest i Oslo? La Sult være din partner for en fantastisk feiring. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med planlegging og gjennomføring, slik at du kan slappe av og nyte festen sammen med dine gjester.

Kontakt oss i dag for å reservere ditt selskapslokale og begynne planleggingen av en uforglemmelig sommerfest!

Lykke til med planleggingen!

Send oss en forespørsel om sommerfest-lokale