fbpx

SOMMERARRANGEMENTER PÅ SPORTEN

Sporten er et av Oslo mest estetiske og spesielle selskapslokaler med en kapasitet på opptil 250 personer. Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fortryllende panoramautsikt over hele indre Oslo-fjord. Med sine 9,5 meter under taket og karakteristiske trekk, er dette et sted man sent glemmer. 

Med vår flotte beliggenhet og fine uteservering passer Sporten til alle sommer arrangementer! Om det skal være bryllup, kickoff og konferanser, til bursdagsselskap og andre markeringer og jubileer. Lokalet fungerer like godt til en storslagen middag, som til en uformell grillfest med aktiviteter etter firmaets aktivitetsdag. 

På Sporten er du gjest på din egen fest!

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

BOOK SPORTEN HER

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

HVOR MANGE ER DERE

KAPASITET

Langbord

250

Runde bord

176

Stående

400

Kinooppsett

200

Klasserom

150

U-Bord

100

Ønsker du å booke arrangement på Sporten? 

LES MER OM VÅR

HISTORIE

SELSKAPSLOKALE I OSLO OG KONFERANSELOKALE I OSLO

Sporten (egentlig Frognerseteren Sportshall), er et av Oslo største og mest spesielle selskapslokaler med en kapasitet på over 200 personer. Sporten har i mange år vært selskapslokalet til hovedrestauranten på Frognerseteren.

Sporten ble bygget i 1896 som et supplement til hovedrestauranten på Frognerseteren på grunn av den sterke utviklingen av skikulturen på slutten av 1800-tallet. Sporten ble bygget for 35.000 kr i tradisjonell dragestil, og arkitekten for Sporten var som for Frognerseteren, Holm Munthe.

Sporten har alltid vært drevet sporadisk, selv om den periodevis har vært åpen som kafé for folk som ferdes i skog og mark. Stedet hadde sin glansperiode på 60- og 70-tallet, da det ble arrangert offentlig dans i lokalene. Man kan nesten si at Sporten var et av Oslos første ”in steder”.

Sporten ble også brukt som feriekoloni for barna i Oslo sentrum. Ofte kun dagskoloni på grunn av den korte avstanden til sentrum hvor de fleste kom fra.