Man-fre 08:00 - 18:00

En tryllekunstner i verdensklasse

Er du på jakt etter Norges beste underholder til ditt kickoff-event eller sommerfest? Ser du etter en tryllekunstner som kan fascinere og forbløffe publikum? Da bør du booke Denis Stone til ditt neste event!

Erfaren tryllekunstner

Denis Stone er en erfaren tryllekunstner, illusjonist og entertainer som dominerer scenen med sin unike blanding av magi, tankeleseri og humor. Selv om han kommer opprinnelig fra Dublin i Irland, har han bodd i Norge i over 19 år og etablert seg som en av landets fremste profesjonelle underholdere.

Populær i bryllup

Publikum over hele verden har latt seg forbløffe av Denis sine evner. Han opptrer jevnlig for store selskaper og har flere ganger blitt invitert til private fester for verdenskjente celebriteter som Bono, Cheryl Cole og Beckham-familien. I tillegg har han opptrådt for en rekke norske kjendiser som Therese Johaug, Sigurd Sollien og John Arne Riise. Han er i tillegg svært populær i bryllup.

Bli fascinert

Hva kan du forvente deg av en forestilling med Denis Stone? Forbered deg på å bli totalt fascinert når han utfører sin magi og illusjoner på en avslappet og morsom måte. Han har utviklet en særegen psykologisk tryllekunst som fanger publikums oppmerksomhet med en gang.

Garantert underholdning

Garantert underholdning! Over 90% av Denis’ bookinger kommer gjennom anbefalinger fra tidligere kunder som har blitt begeistret over forestillingene hans. Bok inn denne tryllekunstneren i verdensklasse til ditt neste storslåtte event – du vil ikke angre!

Send forespørsel om et magisk selskapslokale