Man-fre 08:00 - 18:00

Guide til Sult: Markedsleder innen selskapslokaler i Oslo

Velkommen til Sult – din førsteklasses partner for enestående begivenheter i hjertet av Oslo. Med en rik historie og en lidenskap for uforglemmelige opplevelser, står Sult som det definitive valget for alle som søker eksepsjonelle selskapslokaler og utsøkt catering i Norges hovedstad. Vår guide tar deg med på en reise gjennom våre tjenester og fasiliteter, og viser hvorfor Sult er markedslederen innen utleie av selskapslokaler og restaurantdrift.

Hvorfor velge Sult?

  • Eksklusive lokaler: Vårt varierte utvalg av selskapslokaler kan romme alt fra intime sammenkomster til storslåtte feiringer. Fra det historiske Park 29, med sin elegante atmosfære, til Sjøholmen Café, hvor hav møter himmel i et malerisk landskap, har vi det perfekte stedet for enhver anledning.
  • Skreddersydde opplevelser: Hos Sult forstår vi at hvert arrangement er unikt. Vårt dedikerte team av eventplanleggere jobber tett med deg for å skape skreddersydde opplevelser som overgår dine forventninger, enten det er et bryllup, en konferanse, konfirmasjon, dåp, sommerfest, eller skoleball.
  • Gastronomisk perfeksjon: Maten er hjertet i enhver samling, og våre prisvinnende kjøkkenteam leverer kulinariske mesterverk som gjenspeiler det beste av norsk og internasjonal gastronomi. Fra utsøkte middager til kreativ catering, setter vi en ære i å tilby menyvalg som imponerer og inspirerer.
  • Profesjonell service: Vår erfaring og ekspertise sikrer at hvert arrangement flyter sømløst. Vårt oppmerksomme personale er dedikert til å gi deg og dine gjester en minneverdig opplevelse, med profesjonalitet og varme.

Våre tjenester

  • Bryllup: La oss gjøre din store dag uforglemmelig med våre romantiske lokaler, skreddersydde menyer, og upåklagelig service. Fra planlegging til utførelse, sørger vi for at hvert detalj reflekterer din personlige stil og visjon.
  • Konferanser: Med state-of-the-art fasiliteter og teknologi, er våre lokaler ideelle for konferanser av alle størrelser. Vårt team hjelper deg med å organisere en produktiv og inspirerende begivenhet som engasjerer og imponerer dine deltakere.
  • Spesielle anledninger: Enten det er en konfirmasjon, dåp, sommerfest, eller skoleball, har Sult den erfaringen og kreativiteten som kreves for å skape uforglemmelige øyeblikk for deg og dine kjære.
  • Catering: Vår cateringtjeneste bringer Sults kulinariske fortreffelighet til din valgte lokasjon. Med fokus på friske, lokale ingredienser og innovativ presentasjon, løfter vi hver rett til nye høyder.

Besøk oss på sult.no for å utforske våre lokaler, tjenester, og for å starte planleggingen av ditt neste eventyr med Sult. Som markedslederen innen selskapslokaler og restaurantdrift i Oslo, er vi dedikerte til å overgå dine forventninger og gjøre hver anledning ekstraordinær.

Velkommen til Sult – der ekstraordinære begivenheter tar form.

Send oss en uforpliktende henvendelse