Man-fre 08:00 - 18:00

Ideer til underholdning på julebord

Nå som julebordsesongen nærmer seg, er det på tide å begynne planleggingen. Mat, drikke og hyggelig stemning er selvfølgelig viktige elementer, men det er også fint å ha noen aktiviteter og underholdning som gjestene kan delta på.

Her er noen forslag til artister og aktiviteter som kan gjøre julebordet litt mer spektakulært:

1. Inviter en magiker

Å invitere en magiker til julebordet kan være underholdende for både store og små. Magikere er flinke til å involvere publikum og få latteren frem. I tillegg til klassisk scenemagi kan mange også gå rundt blant gjestene med nærmagisk. Denis Stone er ikke bare en magiker; han er en ekte entertainer. Med en kombinasjon av illusjoner og en god dose humor, skaper han en uforglemmelig opplevelse som vil få alle i rommet til å måpe i forundring. Han har begeistret publikum over hele landet og høstet strålende anmeldelser for sine opptredener.

2. Pynt med ballonger

En ballongkunstner som lager ballongdyr, blomster og hatter til gjestene skaper god stemning. Dette passer spesielt godt hvis det kommer barn på julebordet. La ballongkunstneren gå rundt blant bordene for å vise sine kunster.

3. Få besøk av blomsterdekoratør

En blomsterdekoratør kan lage flotte dekorasjoner og binderi som passer til jul, direkte på julebordet. De kan for eksempel lage små buketter eller dekorasjoner som gjestene får med seg hjem. Tessi Werner har en unik evne til å kombinere farger, teksturer og dufter for å skape en atmosfære som både er festlig og elegant. Hennes tidligere arbeid har prydet alt fra romantiske bryllup til storslåtte bedriftseventer, og nå er hun klar til å forvandle julebordet ditt til en vinterdrøm.

4. Juleverksted

Sett opp et lite juleverksted der gjestene kan lage enkle juledekorasjoner som nisser, hjerter eller stjerner. Her trenger man ikke proffe kunstnere, men heller litt pysj og materiell.

5. Julequiz

Lag en julequiz der vinneren får en morsom premie. Spørsmålene kan handle om julens tradisjoner, mat, drikke, filmer og sanger.

Med litt kreativitet og disse ideene, kan du gjøre julebordet til noe utenom det vanlige. Ha en strålende jul!

Send oss en uf0rpliktende forespørsel