Man-fre 08:00 - 18:00

Anbefalt catering i Oslo

Hvorfor kundeanbefalinger teller

Når du skal velge catering til en viktig begivenhet i Oslo, er det lurt å se etter selskaper som har gode kundeanbefalinger. Meningen til andre som har brukt tjenesten før deg, kan fortelle mye om hva du kan forvente.

I et marked med mange aktører, er kundeanbefalinger et av de beste verktøyene for å skille de gode selskapene fra de mindre gode. Her er noen grunner til hvorfor kundetilbakemeldinger bør vekte tungt når du velger catering:

  • Andre kunder har faktisk prøvd tjenesten. De kan fortelle om maten smakte godt, om servicen og arrangørene var proffe og om opplevelsen i det store og hele var positiv. Dette gir et mye bedre bilde enn markedsføringen til selskapet selv.
  • Gode anmeldelser viser at selskapet klarer å levere jevnt over gode opplevelser til kundene sine. Mens enkelte negative tilbakemeldinger kan skyldes tilfeldige feil, tyder mange gode anmeldelser på at kvaliteten er stabil.
  • Andre kunder deler ofte detaljer som pris, servicenivå, matvarekvalitet og fleksibilitet – ting du kanskje ikke får vite gjennom en samtale eller brosjyre fra selskapet.
  • Hvis mange kunder anbefaler selskapet videre til andre, viser det også at de er fornøyde nok til å bruke dem igjen eller anbefale dem.

Når du skal velge catering, sett av tid til å lese gjennom anmeldelser og tilbakemeldinger fra ekte kunder. Dette gir et mye bedre grunnlag for å velge en leverandør du kan ha full tillit til til din viktige begivenhet. Husk at kundeopplevelsen er det viktigste målet – og da teller kundestemmene mest.

Send oss en forespørsel om catering