Man-fre 08:00 - 18:00

Sommerfest i Oslo: Nyt solen i Sults eksklusive lokaler

Sommeren er endelig her, og det er på tide å feire med venner, familie og kollegaer. I Oslo er det mange flotte steder å arrangere en uforglemmelig sommerfest, og Sult tilbyr noen av de beste lokalene byen har å by på. Her er en oversikt over fem fantastiske steder å feire sommerfesten din i Oslo.

S4 Roof Top

S4 Roof Top er en storslått takterrasse som gir deg en enestående utsikt over Oslofjorden og byen. Med en kapasitet på opptil 200 personer og et stilig interiør, er dette stedet perfekt for en sommerfest fylt med sol, god mat og drikke. Ta turen opp til taket og nyt en forfriskende cocktail mens du beundrer den vakre utsikten denne sommeren.

Roklubben selskapslokale

For de som ønsker en sommerfest ved vannkanten, er Roklubben selskapslokale et utmerket valg. Dette romantiske lokalet ligger ved bredden av Frognerkilen og har en kapasitet på opptil 100 personer. Med en stor terrasse og vakker utsikt over sjøen, er Roklubben ideell for en avslappet sommerfest med levende musikk og deilige grillede retter.

Villa Grande

Villa Grande er et historisk hus med en praktfull hage som ligger på Bygdøy. Her kan du arrangere en sommerfest i en elegant og eksklusiv atmosfære. Villaen har plass til opptil 100 personer og tilbyr både innendørs og utendørs servering. Nyt en deilig sommerbuffet i den frodige hagen, og la deg imponere av villaens unike arkitektur og atmosfære.

Sporten Holmenkollen

Sporten Holmenkollen er et rustikt og koselig lokale som ligger i hjertet av Holmenkollen nasjonalanlegg. Med en kapasitet på opptil 120 personer, er dette stedet ideelt for en sporty sommerfest. Her kan du kombinere feiringen med ulike aktiviteter som zip-lining, klatring eller en tur i Holmenkollbakken. Nyt en deilig grillmiddag og kanskje en øl eller to etter en dag med spennende aktiviteter.

Sjøholmen Café

Sjøholmen Cafe er et sjarmerende lokale som ligger ved vannet i Sandvika. Med en kapasitet på opptil 100 personer, er dette stedet perfekt for en sommerfest i en avslappet atmosfære. Nyt et godt måltid og en kald drikke på den flotte terrassen, og ta en romantisk spasertur langs vannkanten når solen går ned.

Så, uansett om du ønsker en storslått feiring på en takterrasse eller en koselig selskap ved vannkanten, har Sult lokalene som passer dine behov. La sommeren bli uforglemmelig med en sommerfest i en av disse fantastiske lokalene i Oslo.